Bármelyik munkahelyen előfordulhat, hogy valamelyik munkavállaló rosszul lesz, esetleg kisebb vagy komolyabb baleset éri. A szakszerű, hatékony elsősegélynyújtás feltétele, hogy képzett elsősegélynyújtó adja az első segélynyújtást, így a mentők megérkezéséig, az első orvosi ellátásig akár életet menthet a begyakorlott mozdulatsorokkal.

Az alábbi hatályos jogszabályok alapján a munkáltatók kötelesek képzett elsősegély nyújtókat kijelölni, foglalkoztatni.

 

A „munkavédelemről” szóló 1993.évi XCIII. törvény értelmében (46. §) a munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételével, valamint a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

 

A „munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről” 3/2002. (II. 8.) SZCSM–EüM együttes rendelet értelmében minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően, a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.

A munkahelyi elsősegélynyújtóknak köszönhetően – rosszullétnél, balesetnél - az egészségkárosodás mértékének növekedése megakadályozható!

Az elsősegélynyújtás program segítségével munkatársai/dolgozói rutinos oktatók közvetítésével megtanulják a képzés során azokat a szükséges lépéseket, mozdulatsorokat, melyeket a mentők megérkezéséig el kell végezniük.

Cégünk vállalja elsősegélynyújtás oktatását cégeknek:

 

Az elsősegélynyújtás oktatás kimondottan gyakorlat centrikus, a tematika a munkahely igényeihez igazodik.

Kihelyezett tanfolyam esetén a képzés helyét és idejét az Önök igényeihez alakítjuk, így nem okoz hosszabb munkaidő kiesést az oktatás.

A tanfolyam tananyaga a hallgatóknak ingyenesen átadásra kerül.

Autósiskoláknak:

a Magyar Vöröskereszttel közösen, autósiskoláknak vizsgáztatással egybekötve is.

 

Árainkat a piaci viszonyokhoz képest barátságosabban alakítottuk ki, melyek személyes megbeszélés alapján realizálódhatnak.

Kérjen ajánlatot elsősegélynyújtó képzést megtartására...

Megrendeléseiket várjuk telefonon:

  • +36/20-444-1748

Vagy e-mailen:

  • info @ oktomed . hu